Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Vadlovak ezreinek kilövését tervezik

2016. augusztus 19. - Go Vegan

"Ausztrál tudósok támogatásukról biztosították a helyi hatóságok azon tervét, hogy leöljenek több mint ötezer vadlovat az új-dél-walesi Snowy-hegységben, mivel az állatok tönkreteszik a hegyvidék növényvilágát."

Elképesztő ez, hogy mi emberek döntjük el mi a fontosabb, mi ér többet, mi kevesebbet, minek kell meghalni, hogy a világban minden úgy alakulhasson, ahogy mi szeretnék akarjuk. A növények most fontosabbak, gyorsan öljünk meg 5000 lovat. De aztán meg majd jön egy másik nagy ember és kitalálja, hogy a lovak a fontosabbak, és majd mindenhova odaengedik őket, még a kertekből is megehetik a terményt büntetlenül. Persze a harmadik majd a dingókat tartja a legfontosabbak, és a második számára kedves lovakkal fogják a falkákat etetni...

Szóval félelmetes, hogy csak így döntünk élőlények sorsáról és nem hagyjuk, hogy a természet lejátsza ezt saját maga. Nem, mi mindenbe belenyúlunk, mert sokkal jobban tudjuk.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

A lényeg pedig itt van, amiből kiderülnek az arányok is: "Tizenhat egyetem 41 tudósa Mike Baird új-dél-walesi kormányfőhöz intézett levelében támogatta az ausztrál szövetségi állam azon tervét, hogy a Kosciuszko Nemzeti Parkban élő mintegy hatezer vadló 90 százalékát elpusztítsák a következő 20 évben, ezzel a vadlópopulációt 600 egyedre csökkentenék a térségben - adta hírül a helyi sajtó pénteken."

vadlovak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6810429352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása