Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ennyire hülye az ember: halálra ítélt elefánt

2016. augusztus 17. - Go Vegan

Éppen 100 éve szerencsétlen elefánt Tennessee-ben agyontaposta az "idomárját". Akiről egyébként azt kell tudni, hogy semmiféle tapasztalata nem volt, hanem csak egy lándzsaszerű bottal irányítgatta a szerencsétlen állatot.

Az agyontaposás ráadásul az előadás alatt történt, ahol a felbőszült tömeg az állat azonnali halálra ítélését és a kivégzés megtartását követelte, hiszen mégiscsak megengedhetetlen, hogy egy állat megöljön egy EMBERT - igen így, csupa nagy betűvel.

Mert az, hogy egy putris cirkuszban produkáltatták az elefántot egy lándzsával bökdösve az teljesen oké volt, de az ilyen lázadozást nem lehetett eltűrni. A legnagyobb poén (vagy legelkeserítőbb baromság - megítélés kérdése), hogy a cirkusz igazgató a követelésnek eleget is tett, így Mary-t egy ipari daruval felakasztották. 2500 boldog és elégedett ember szeme láttára. 2500 idióta szeme láttára.

felakasztott.jpg

Fotó: www.rarehistoricalphotos.com

Forrás:http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/08/17/szaz_eve_felakasztottak_egy_gyilkos_elefantot_es_foto_is_keszult_rola/

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr410423612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása