Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Megmérgezték Namíbia kedvenc oroszlánjait

2016. augusztus 14. - Go Vegan

"Mérgezés miatt elpusztult három jeladóval is ellátott oroszlán Namíbiában, írja az MTI. Nem átlagos állatok voltak, szerepeltek a Vanishing Kings (Eltűnőben lévő királyok) című természetfilmben, amelyet 18 hónapon keresztül forgattak, és azt mutatta be, hogy élnek túl ezek a ragadozók a kemény sivatagi körülmények között." - írja a mai cikk.

A sivatagi körülményeket túlélték, az embert viszont nem. A helyiek mérgezték meg őket, mert ettek az állatállományból. Persze mindez megint oda vezethető vissza, hogy iszonyú sokan vagyunk emberek a Földön, és egyre több területre van szükségünk, hogy el tudjuk látni magunkat. Más fajnak egyszerűen nem marad hely. És amikor szerencsétlen oroszlánok már ráfanyalodna a versenyló soványságú disznókra és kecskékre, mivel a zsákmányállataikat felzabálják az állattartók, akkor jön a gyilkolás. Merthogy az oroszlánok nem tartották be az együttélés szabályait - amit ugyan mi találtunk ki, és őket erről nem tájékoztattuk. Barmok vagyunk ismét.

Az öt tesóból hárman haltak meg - jelenet a filmből (a képre kattintva a trailer is elérhető)

tesok.PNG

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr9510410664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása