Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Mennyi idős a kutya emberben?

2016. augusztus 03. - Go Vegan

Állandó téma, hogy egy-egy kutya mennyi idős lenne, ha ember lenne. Amikor idős kutyákat látunk és rákérdezünk, hogy mikor született, csak hüledezünk, hogy az életkora emberben milyen irtó sok. Pedig lehet hogy csak rosszul számolunk, azért jön ki a 120-130 éves kor.

Na de végre rátaláltam egy ezzel foglalkozó alapos cikkre, ami pontosan leírja, hogy is kell ezt kiszámolni. Mert nem egyszerű. Ráadásul a kutya méretétől is függ, hogy akkor most mennyivel is kell szorozni. Például elképesztő, hogy egy 16 éves dán dog már 120 éves embernek felel meg, míg a képen levő csivava ugyanúgy 16 évesen még csak 80-nak. Ebből is egyértelműen látszik, hogy a hatalmas testű kutyák sajnos jóval hamarabb halnak meg, mint a pindur pandúrok.

A képen egyébként a világ legmagasabb kutyája Gibson (107 cm) és a világ legkisebbje Boo Boo (10,16 cm) ünnepli együtt, hogy bekerültek a Guiness könyvbe.

gibson_booboo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1008933738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása