Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Lelőtték, mert úgy egyszerűbb volt

2016. július 30. - Go Vegan

Ilyen dolgok történnek a világban:

"Felháborította a szlovák közvéleményt, hogy a bajmóci (Bojnice) állatkertben lelőttek egy szökni próbáló barnamedvét, írta az MTI. A csehországi Tábor állatkertjéből egy hónapja érkezett hatéves állat, Balu vélhetően nehezen viselte új, csupa beton körletét és a kibetonozott védőárkon átkelve megpróbált felmászni egy fára múlt héten. Mivel a látogatóktól már csak egy kerítés választotta el, az állatkert személyzete lelőtte. Az állatkert szóvivője azzal érvelt, hogy ha életben hagyják, a medve bármikor újra megpróbálkozhatott volna a szökéssel.

Azt is mondta, hogy Balu az érkezése óta egyfolytában agresszívnak látszott, de elismerte, hogy talán csak az új környezet miatt volt nyugtalan."

Ezerszer írtam már, hogy eleve mekkora szemétség, hogy csak úgy rabságban tartanak állatokat, de az, hogy ha valami gond lesz velük, egyszerűen csak lelövik őket, az a legdurvább.

És persze ilyenkor mindig a látogatók biztonságára hivatkoznak, pedig csak meg kellett volna erősíteni a ketrecet - de hát ugye azzal munka van, meg pénzbe került, így meg csak egy lövés. A történet eléggé hasonlít a pécsi állatkert igazgató ügyére...

Az állatkerteket ilyen barmok vezetik, akik simán lelövik a saját állataikat, ahelyett hogy gondolkodnának a megoldáson?

balu.jpg

Fotó: Medved Balu Community

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr828926116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása