Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Öngyilkos dingók?

2016. július 25. - Go Vegan

Ez olvasható a cikk címében, ami ide kattintva érhető el. Arról van szó, hogy egy szigetre kitesznek 4 dingót, akiknek az a feladatuk, hogy kiírtsák az elszaporodott kecskéket. A domborzat és a dús növényzet miatt még a legelvetemültebb, leginkább gyilkolni vágyó rohadékok sem tudják olyan üzemben irtani a kecskéket (pedig végre büntetlenül lehet gyilkolni, minden korlátozás nélkül!!!), hogy több haljon meg, mint amennyi születik.

Erre kitalálta valaki, hogy telepítsenek be dingókat. "Küldetésük teljesítése után a vadkutyákat megpróbálják befogni és eltávolítani a szigetről, de ha ez mégsem sikerülne, két év után a dingók maguktól elpusztulnak az implantált méregkapszuláktól." Tehát ennyit az öngyilkosságról. Rohadtul nem erről van szó, hanem arról, hogy ha bénák lesznek és nem tudják őket megfogni (amikor műholdas követő van beléjük ültetve) vagy egyszerűen csak szarnak rá, hiszen csak 4 dingóról van szó, akkor szerencsétlenek meghalnak a méregtől, ami beléjük van ültetve.

Azért sem értem az egész baromságot, mert a cikkben az is szerepel, hogy "négy kasztrált, méregimplantátummal és műholdas nyomkövetővel ellátott dingót helyeznek ki a négy négyzetkilométeres Pelorus-szigetre". Már hogy szaporodnának el a dingók, amikor eleve csak hímeket tesznek ki, akik ráadásul kasztráltak is.

Szóval bármiben fogadok bárkivel, hogy ennek a méreg lesz a vége, nem fogják őket megtalálni sajnos... El sem indulnak persze, nehogy bárki mást gondoljon. Két év múlva ki fog arra emlékezni, hogy volt egy olyan lehetőség is, hogy befogják őket...

dingok.jpg

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr528914058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása