Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Sokkal több hópárduc van, nyugi.

2016. július 09. - Go Vegan

Egy pozitív hangulatú cikkben olvasható, hogy kutatók megvizsgálták a dolgot, és kiderült, hogy sokkal több hópárduc van, mint korábban gondolták. Csak nagyon jól rejtőzködnek.

A korábban tippelt állomány 120%-a tényleges szám. Ez valóban szuper, és reménykedésre is adhatna okot, ha itt meg is állunk a hírrel kapcsolatban. Viszont ha megnézzük a tényleges számokat, azt látjuk, hogy ez a 120% azt jelenti, hogy 4000 helyett 4700 állatról beszélünk és még a legoptimistább becslés szerint is 7500 helyett 8700 található az élőhelyén.

Ez pedig borzalmasan kevés! Lehetünk optimisták, hogy mégiscsak többen vannak, mint eddig gondoltuk, de ez pont arra elég, hogy valamennyivel később haljanak ki, mint az eddigi számítások alapján kalkulálták a kutatók.

Pedig szerintem a leggyönyörűbb macskaféle. Elcsesztük ezt is.

hoparduc.jpg

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr38873808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása