Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Befüvezett birkák

2016. május 27. - Go Vegan

Birkák terrorizálták egy walesi falu lakóit, követték őket az utcán, sőt néhányukat meg is kergették. Feldúlták a kerteket, sőt még egy az egyik házba is betört, ahol a hálószobában randalírozott. Többen az úton rohangáltak, sajnos közülük többet elütöttek az autók, ahogy váratlanul kiugrottak eléjük.

A falusiak nem értették, mi történhetett, mitől őrültek meg az állatok, és ilyenkor jönnek elő a természetfeletti dolgok, előbújnak a rejtekükből a kuruzsló és a mágusok, akik mindenféle hókusz-pókusszal űzögetik kifele az ördögöt a birkákból.

Közben csak annyi történt, hogy egy illegális marijuana termesztő helyet számolt  fel a rendőrség, viszont a füvet kaszálás után nem vitték el, hanem ott hagyták, és a birkák megették. És betéptek. És nem éppen birka módon randalíroztak.

A képeken az egyik birka, az úton hagyott marijuana és a SUN-ban megjelent jópofa kép látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr128753172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása