Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Fenntartható halászat

2016. május 26. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

"Egyezményt írtak alá a Barents-tengeren és Norvég-tengeren halászló cégek és a halat felhasználó cégek, amiben vállalják, hogy nem fognak olyan területeken halászni, ahol eddig ne lettek volna jelen - írja a Local.no. Az egyezményt olyan nagy tőkehalat is áruló vagy felhasználó cégek is aláírták, mint a Tesco, a Sainsbury's, a Marks and Spencer, vagy a McDonald's"

Végre történik valami, belátják a nagy cégek is, hogy ez a napjainkra jellemző brutális túlhalászat nincs rendben. Persze nem feltétlenül állatbarátságból, hanem rájöttek, hogy ha most megzabáljuk az összes halat, mit fognak eladni évek múlva.

A lényeg: "A megállapodás értelmében az aláírók egyrészt vállalják, hogy korlátozzák az általuk felhasznált tőkehal mennyiségét, másrészt pedig a tiltott részeken halászó cégek mostantól kezdve nem tudják majd eladni az egyezményt aláíró cégeknek a halat."

Persze örülök a fejleménynek, örülök neki, hogy próbálunk normálisak maradni!

atlanti_tokehal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr548749658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása