Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

2 ló halálára

2016. május 22. - Go Vegan

Egy amerikai versenyen (Preakness Saturday at Pimlico Race Cours) négy futamban 2 ló is belehalt a hajszolásba, nem bírták a versenyt. Eleve rohadtság és értelmetlenség arra kényszeríteni állatokat, hogy egymással versenyezzenek, csak azért, hogy az ember szórakozzon, sőt egyeseknek ebből rengeteg pénze legyen.

De megtörténik, sőt mindennapos, nem is gondolunk bele, hogy ez mekkora állatkínzás valójában. De most a halálesetek rávilágítottak erre. Egyébként statisztikák szerint minden hétvégén 24 ló hal meg átlagosan verseny közben csak az USA-ban! El kellene gondolkodni azon, hogy mit tekintünk szórakozásnak!

A képen hármassal látható 9 éves Homeboykris megnyerte a versenyét, de utána belehalt a megerőltetésbe.

Egy másik lovat, pedig bukás után a pályán altattak el, mert eltört a lába. Persze a zsokét, a törött kulcscsontjával kórházba vitték, nála nem merült fel a meggyilkolás lehetősége.

homeboykris.jpg

 Fotó:Mike Stewart/Associated Press

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1008737986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása