Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Bezsákolva várta a halált a szerencsétlen kutya!

2016. április 08. - Go Vegan

Elképesztő micsoda suttyók élnek mellettünk, elképesztő, hogy mekkora rohadékok ússzák meg a szemétségeiket! Nincs rá szó, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen egy másik élőlénnyel.

"Bicskén egy apró kiskutyát szorosan zsákba kötve hagytak a tűző napon, hogy szerencsétlen ott haljon meg." Az őt megmentő önkéntes "Egy órai keresgélés után meg is találta a kutyuskát, akit rögtön kiszabadított a zsákból és akkor látta döbbenten, hogy a kicsinek részben csonkolták a farkát és a sérve kiszakadva és kifordulva lógott. És még ilyen állapotban is csóvált, puszit osztogatott és örült megmentőjének."

"Ez egyértelműen állatkínzás, nemes egyszerűséggel az elkövető kitette, sorsára hagyva, ahelyett hogy orvoshoz vitte volna!!! Ki képes ilyen borzalomra?"

A rohadékok ideát vannak!

zsakban.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr608580290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása