Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Összeragasztva 2.

2016. március 29. - Go Vegan

A legnagyobb szemétség, amikor valaki megunja a kedvencét, fogja és kiteszi valahol. Ezzel persze a biztos halálba löki az állatot, hiszen önállóan nem képesek életben maradni, mivel semennyire nem szokták meg az önfenntartást, illetve nem is arra vannak kitenyésztve. De ő megnyugtatja magát, hogy jól elvan az erdőben, vagy valamilyen mezőn, biztos talál magának kaját, vagy legfeljebb vadászik. Hát nem, ezek az állatok majdnem mind meghalnak. A kutyáknak kb. semmi esélyük egyedül életben maradni, de amikor valaki akkora szemét, hogy még arra sem adja meg az esélyt, hogy valahova elvergődjön az állat, valamit esetleg találjon, az elmondhatatlan szívtelenség. Mint a képen látható kutyus esetében, akit kidobás előtt még össze is ragasztottak - érthetetlen, hogy miért. Ő megmenekült, de mennyien nem...

Ha már kialakítottunk ennyiféle kutyát a saját szórakozásunkra, igenis kötelességünk róluk gondoskodni, mert magukról nem tudnak.

ragasztva2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr158531646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása