Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ítélet: állatkínzás

2016. február 24. - Go Vegan

Nagyon helyesen egyre gyakoribbak az állatok megölése miatti börtönbüntetések. Azokat, akik kínozzák és meggyilkolják a tehetetlen állatokat, meg is kell büntetni. Most a Lenti Járásbíróság jogerős ítéletével 50 nap elzárásra ítélt egy állatkínzás vétségével vádolt férfit.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Hogy mit csinált a rohadék? "...felidegesítette, hogy egyik macskájuk állandóan bejárkál a házba. Aznap este olyannyira indulatba jött, hogy a hátsó lábainál megragadta és az udvar hátsó részébe vitte, ahol a szorításban kétségbeesetten vergődő, szabadulni kívánó állatot a melléképület és egy farakás közötti területen hirtelen, nagy erővel a kemény talajhoz csapta, amelynek következtében az állat koponyája a földhöz ütődött. A macska ennek következtében súlyos agyzúzódást szenvedett, agyában vérömleny és koponyán belüli bevérzés keletkezett. A sérülések következtében az állat néhány perc múlva elpusztult."

Szerencsétlen állat, egy sokkal erősebb lény felkapja és megöli... Vagy szegény családtagok, akik esetleg szerették a cicát, azért járhatott be a házba, apu meg fogja és kivégzi...

justitia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr158417304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása