Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Tüntetés az ilyenek szemétládák ellen

2016. február 21. - Go Vegan

Mai hír:

"A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság 2016. február 16-ánkülönös szenvedést okozó állatkínzás bűntettében bűnösnek találta a más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő J. Ferencet, és mint többszörös visszaesőt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte különös szenvedést okozó állatkínzás bűntette miatt, valamint 2 évre eltiltotta a közügyektől. Az ítélet jogerős és végrehajtható.

A büntetett előéletű J. Ferenc 2013. augusztus 18-án Budapest külterületén bántalmazta 2 hónapos, kis testű keverék kutyáját.Egy szöges faléccel többször, nagy erővel megütötte,miközben azt kiabálta, hogy „gyere ide, úgyis megdöglesz, ha egyszer előjössz onnan, úgyis agyonverlek!”.A kutya a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, bevérzett a bal kötőhártyája, fogai kitörtek, csontjai eltörtek. A szem- és lábsérülés miatt maradandó károsodást szenvedett."

Csak 1 év 10 hónap, közben pedig egy élőlény életét tönkretette. Legközelebb za ilyen egy emberrel fogja ugyanezt megcsinálni...

borton.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr648409034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása