Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Segítségkérés

2015. december 22. - Go Vegan

Soha nem rakok be ilyesmit a blogba, de most az Állatmentő Sereg került bajba és velük kivételt teszek, kivételt kell tennem, mert tudom, hogy ők kőkeményen dolgoznak az állatokért, nem ismernek lehetetlent, ha egy állat megmentéséről van szó. A mentés az életük, velük kapcsolatban biztos vagyok abban, hogy arra költik a pénzt, amire kérik. Kérlek titeket, hogy segítsünk nekik, és rajtuk keresztül a bajba került állatokon is:

Egy rossz álom...

Halogattuk a dolgot… napokig azt hittük, hogy mint minden mást, majd ezt is megoldjuk. Bajban vagyunk és be kell ismernünk, hogy ezt a helyzetet nem tudjuk már kezelni.
Szokásos reggelnek indult, ami annyit tesz, hogy mennünk kellett Csabi dokihoz. Az autóhoz érve láttuk, hogy a visszapillantó tükör előrehajolt, ez csak egy árulkodó jel volt, ami nem sok jót ígért. A kormány felőli ajtó nem nyílt, persze az idő sürgetett, hiszen sok életért felelünk, ezért nem is tudtunk vele foglalkozni, így a másik oldalról próbáltuk megközelíteni dolgokat. Hatalmas megkönnyebbüléssel nyugtáztuk, hogy az autó elindult, pedig a baj csak itt bontakozott ki: a futómű elszállt, az autó életveszélyessé és irányíthatatlanná vált.

Természetesen értesítettük a rendőrséget és ők is megerősítettek minket abban, hogy valaki az éjszaka folyamán megtörte az autót, majd mindenféle üzenethagyási késztetés nélkül tovább is hajtott. A legszörnyűbb, hogy ezt mind, egy felmatricázott állatmentő autóval tette meg, és arra nem is gondolt az elkövető, hogy nem nekünk okoz kárt, hanem azoknak a kis ártatlan, csodálatos lényeknek, akik a segítségünkre várnak……de most hiába, mert nem tudunk menni

A mai napfolyamán az Opel Interat átvizsgálta az autót, A végítélet 100 ezer forint lett szereléssel, és megállapították, hogy szükséges lenne a gólyaláb, a toronycsapágy és a szilent cseréje, a hab a tortán pedig az, hogy a féktárcsák is életveszélyesek, ez utóbbi tudomásul vételét aláírással kellett dokumentálni, amit a GM részére is elküldenek és az árajánlatukba ezt még nem is építették be.
Osztottunk-szoroztunk, de ezt az összeget nem tudjuk kifizetni, így most ez a strapabíró túlélőnk a ház előtt áll és vár a csodára, azaz Rátok, mert nélkületek nem megy… !! Abba bele se merünk gondolni, hogy mi lesz szilveszterkor, az a rengeteg riadt és balesetes állat…..egy olyan rémálommal küzdünk, amiből egyedül nem tudunk felkelni.
Kérünk, Titeket segítsetek!
Köszönjük!
E.

Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43
1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

allatmento_sereg_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr978192890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása