Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ketreces tartás

2015. december 11. - Go Vegan

Így néz ki egy tyúk, akit ketrecben tartanak és "tojógépnek" használnak. Ennyire brutálisan rossz állapotban van, ennyire legyengült a szervezete. De nem csoda, a felső képet elnézve - mennyire szemetek vagyunk velük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr388158392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.07.16. 12:17:10

Nekünk legtöbb tyúkunk kitojt, egy évig csak éjjel-nappal tojtak. De nem mentek a vágóhídra (szerencse) hanem mi elhoztuk őket és még mindig nem olyan szép a tolluk sajnos. Pedig már lassan három éve itt vannak.

RékaVegan 2017.07.28. 09:26:07

Sajnos ők mindig csúnyábbak maradnak a többieknél, és hamarabb betegek is lesznek. Boldogabbak mint ott voltak, szegényeket el tudom képzelni ahogy ültek a ketrecben,még a csőrlevágás nyomai is látszanak,és kisebbek is a többi tyúknál,már a jércék is nagyobbak náluk. Az egyik most beteg,az a gyanúm, hogy el fog pusztulni. Kár érte.

RékaVegan 2017.07.28. 09:28:07

*ne értsd félre,nem én tojattam őket egy évig. Már nem nagyon tojnak,de az ő életük is fontos.
süti beállítások módosítása