Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Horrorvágóhíd

2015. november 13. - Go Vegan

Felkapta a sajtó a vágóhidat, ahonnan az állatkínzó videó kikerült, és elkeresztelték "Horror vágóhídnak", hiszen mennyire kegyetlen és durva dolgok történnek ott. Igen, brutálisan kegyetlenek. Viszont igazából az összes ilyen helyen ugyanez történik, nem csak ezek az alkalmazottak kínozzák az állatokat, nem csak itt tojnak az állatok fájdalmára, nem csak itt történik meg a nagyüzemi gyilkolás. Igazából mindegyik vágóhíd horror vágóhíd. A félelmetes az, hogy sok másik helyen ennél sokkal rosszabb a helyzet.

Persze nagyon jó, hogy ez most előtérbe került, és örülök neki, hogy az általános médiában is foglalkoznak a kérdéssel. Különösen az pozitívum, hogy nálunk is kint van sokat látogatott híroldalak címlapján, ebben az országban, ahol még a piskóta tekercset is zsírral kell készíteni, vagy pl. a zsíros kenyér vagy a bő zsírban sült hagyma komplett fogásnak is elfogadott.

Ez nagyon jó fejlemény, mert így látható, hogy brutális ami egy ilyen helyen történik, kegyetlen az ember. A videó egyébként közel sem annyira részletes és megdöbbentő, mint nagyon sok másik, amiket a neten lehet találni és amik már a blogban is szerepeltek.

Az említett cikk ide kattintva érhető el.

Aki pedig tényleg komolyan szívszorító vágóhídi videókat szeretne látni ide kattintson. Vagy ide. Vagy éppen ide.

És egy videó, amiben az összes többi állat is szerepel - egyértelmű, hogy a többiek esetében ugyanilyen horrorisztikus a helyzet.

 diszno_video.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr288075480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása