Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Mennyire mocskos a hús?

2015. november 10. - Go Vegan

Fenti címmel találtam egy nagyon jó posztot a Mástészta blogon.

"Hozzánk hasonlóan húsevő nemzetek képviselői Youtube-videókban elemzik a kérdést, fogyasztható, informatív, olykor gyomorforgató módon."

"Két hete rugózunk a WHO által kiadott jelentésen, miszerint a feldolgozott hústermékek (felvágott, virsli, sonka, szalonna, szalámi) első kategóriás rákkeltők, melyek túlzott fogyasztása ugyanolyan eséllyel vezethet vastag- és végbélrákhoz, ahogy a dohányzás tüdőrákhoz. A vörös húsok túlzott fogyasztását második kategóriás veszélyforrásként jelöli meg a WHO, ezek inkább a prosztata és a hasnyálmirigy-rák kialakulásához járulhatnak hozzá. Túlzott fogyasztás a jelentés szerint = napi 50, heti 500 gramm a feldolgozott hústermékekből, ill. a vörös húsokból."

Ezzel indul az írás, majd nagyon részletesen és alaposan érint minden szálat, amit ebben a témában érinteni lehet. Érdemes elolvasni, utána pedig még egyszer. Elképesztő és eddig nem is gondolt tényeket találunk. Profin össze vannak szedve az anyagok.

voros_halal.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr528067694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása