Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Örökbeadó nap az Illatos úton

2015. november 08. - Go Vegan

Ma volt a nagy nap, ami nagy örömömre eredményesnek mondható, minden elismerésem a Vigyél Haza Alapítványé. Profin megszervezett, tökéletes esemény volt! Mindenre figyeltek, hiszen az összes "kutyát beoltották, és csippel látták el, továbbá minden örökbe fogadó ingyen kapott pórázt, nyakörvet, névvel ellátott bilétát a választott ebhez, valamint egy ingyenes ivartalanítási kupont, és egy szintén ingyenes szocializációs tréningre szóló kupont."

"Az örökbefogadó napra több százan látogattak ki, és végül 9 macskának és 36 kutyának lett új gazdája. Köztük voltak olyanok is, akik nagyon régen éltek már a telepen, és idősek is voltak."

A linken 75 kép látható a napról, a gazdi-kutyus-cica párosokról, néhányat beteszek ide is. A fotókat az Alapítvány munkatársai készítették. Érdemes elolvasni a képekhez fűzött hozzászólásokat is!

A hivatkozott cikk ide kattintva érhető el.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr438062714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása