Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szőrme

2015. szeptember 27. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

Így készül a szőrme, így kínozzák meg a szerencsétlen állatkákat azért, hogy valami idióta prémben járhasson, amikor annyi minden mást is hordhatna a hideg ellen. Megéri ilyen áron is? Csak hogy elmondhassák, hogy erre is van pénzük? És nem tartják magunkat rohadéknak ezért?

Eleve nyomorúságos ketrecekben tartják őket a dermesztő hidegben minden búvóhely nélkül, hogy sűrűbb legyen a bundájuk. A lábuk gyakran ráfagy a rácsokra is. Aztán amikor elérték a méretet, hurokkal a nyakukon kiemelik őket (szörnyű ahogy 0:40-nél a róka küzd a szabadulásáért). Aztán jön a másik szemétláda és a végbelébe dug egy áramos drótot és így ölik meg szerencsétlent (hátulról végigmegy rajtunk az áram, úgy halunk meg, gondoljunk bele).

Aztán jön a nyúzás, az állatok testét pedig egy halomba dobják. Persze senki nem nézi, hogy az áramtól tényleg meghaltak-e, ezért többen élnek a nyúzásuk alatt is, és végigszenvedik az emberi brutalitást (2:12-nél látjuk a fájdalmas tekintetet).

És ez minden prémes állattal így történik, a kisebbekkel és a nagyobbakkal is. Ennyire lelketlen rohadékok vagyunk a hivalkodó fogyasztás miatt.

szorme_aram.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr447842486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása