Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Arany és krokodilbőr az LG új óráján

2015. szeptember 01. - Go Vegan

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Az LG elkészítette az Android Wear-kompatibilis okosóra 23 karátos aranyból készült változatát. Eddig oké, hogy sok idióta kedvéért csinálnak egy ilyet is, hiszen ezt 1200 dollárért lehet megvenni, a klasszikus változatot pedig csak 300-ért. És mennyivel menőbb, ha valaki ezt is meg tudja venni - hiszik ők.

De aztán tesz róla az LG, hogy még különlegesebb legyen az óra: "Az LG Watch Urbane Luxe nemcsak az aranyozott óratest, hanem a krokodilbőrből készült szíja és a lakkozott fadoboza miatt is prémium kategóriás terméknek számít."

Basszameg mindenki, akinek köze van ehhez, minek krokodilbőr szíj egy órára, amikor a dög melegben az ugyanúgy tönkremegy az izzadó csuklótól, mint a műbőr szíj. A lakkozott fadoboz, mint érték pedig végképp elképesztően vicces, de az nem tartozik a blog témakörébe.

Ezért halnak meg krokodilok, hogy órához használják a bőrüket, ez a siralmas. És ha nem vagyunk ennyire naívak, és nem hisszük el, hogy ez tényleg krokodilbőr, akkor is valamilyen állat meghalt azért, hogy valaki kifizethessen ennyi pénzt.

lg-g-watch-urbane.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr967751238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása