Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Az idén már hét embert öltek meg a bikák Spanyolországban

2015. augusztus 18. - Go Vegan

"A Spanyolországban hagyományosnak számító utcai bikafuttatások ebben a szezonban elég véresre sikerültek: a nyár folyamán eddig hét ember vesztette életét ilyen rendezvényeken, ebből négyen az elmúlt hétvégén. A legutóbbi áldozatok között volt a Madridtól északra fekvő Panafiel városi tanácsának egyik, 36 éves tagja, egy másik városban pedig egy 18 éves fiút szúrt gyomron egy megvadult bika."

Megérdemli, minek ment oda, minek hergeli ezt a sokkal nagyobb és erősebb állatot? Semmi értelme ezeknek a futtatásoknak - na persze a bevételen kívül...

"A spanyoloknál a folyamatos tiltakozások ellenére még mindig legálisak a bikaviadalok, tavaly összesen nagyjából 2000 bikaviadalon 7200 bikát öltek meg. Az ellenzők szerint a bikaviadal kegyetlen, barbár hagyomány, a támogatók szerint viszont nemzeti örökség, amelyet az államnak még támogatnia is kell. Annyi biztos, hogy üzletnek nem rossz: elemzők szerint a bikaviadalok 2013-ban 282 millió eurót hoztak a konyhára a szervezőknek, amiből 59 milliót adóként befizettek az államnak."

És mivel ebben a világban már csak a pénz számít, ez a kérdés kb. meg is oldódott. Ide-oda tologatják a felelősséget, plusz lesznek majd látszat intézkedések, ahogy más területen is szoktak lenni, mondjuk csak 4 évnél fiatalabb bikát lehet megölni, vagy amelyik 20 szúrásra nem hal meg, azt el kell engedni stb. De ugyanúgy minden folytatódik, rohadékok vagyunk ismét.

ol.jpg

Forrás: Index

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr957715046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása