Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Beteg oroszlán, Kína, Harbin

2015. augusztus 13. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

Az állatkertek üzemeltetése az egyik legnagyobb szemétség, amit az ember az állatokkal szemben elkövethet. Véletlenszerűen kiválasztott állatokat egész életükre rács mögé zárnak, ezzel megfosztva őket minden természetes viselkedési lehetőségtől. Mindezt azért, hogy az EMBER szórakozhasson.

Mekkora szemétségnek tartanánk, ha egyeseknek egy szobában kellene leélniük az életüket azért, hogy a többiek azzal szórakozzanak, hogy őket nézik, esetleg még produkálniuk is kellene magukat a bezártaknak. Ugyanez a helyzet az állatkerti állatokkal is. Nincs hozzá jogunk ezt megtenni egy élőlénnyel.

És amikor betegek lesznek, az idióta turisták akkor sem hagyják őket békén, mint ezt a szerencsétlen oroszlánt sem. Hanem még hörögnek neki, vagy visszamorognak, mintha tudnának így kommunikálni egy másik fajjal. Azt sem látják az idióták, hogy ez egy beteg állat. Ő pedig nem tud mit csinálni, nem tud ott hagyni minket.

oroszlan.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr427704710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása