Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Gyilkolási vágy

2015. július 29. - Go Vegan

Az eredeti (2) cikk ide kattintva érhető el.

Elképesztő ez a gyilkolási vágy, ami egyesekben benne van! Lelőtték Afrika leghíresebb oroszlánját Zimbabwéban - szólt a hír pár napja, azóta megtudtuk azt is, hogy ki volt a mocskos gyilkos. Már régóta nyilvántartották a legkisebb farkúak táborában, hiszen gyakorlatilag végiggyilkolta a Földet. Különösen imád hullákkal fotózkodni - kíváncsi leszek, majd az övével mikor fog valaki...

Nem volt elég neki az, hogy mindent lelőtt eddig is, ami élt és mozgott, kitalálta, hogy Afrika leghíresebb (és a legszebb, fekete sörényű) oroszlánját is le kell lőnie. Megszervezte, lefizetett egy csomó embert, akik elcsalták az oroszlánt oda, ahol a seggfej le tudta lőni - ráadásul védett területen, a Hwange Nemzeti Parkban.

De minek - gondolkozik el ezen egy normális és egészséges lelkű ember. Miért jó az valakinek, ha ő az ki lelő egy ismert állatot, miért jó az valakinek, ha lelő egy olyan állatot, amiből már csak pár darab van, esetleg az utolsó példányt teríti le? Miért jó az valakinek, ha pusztításban van a "legjobbak" és "legsikeresebbek" között? Miért jó az, hogy egy rohadt nagy idióta, aki csak rombolni képes... Az "ezt is megtehetem" érzés miatt...

Sosem értettem. Egyébként a rohadék neve: Walter Palmer minnesotai fogorvos, aki íjjal lőtte le az oroszlánt. Ha rákeresünk a nevére, rengeteg kép jön ki, ahol az áldozataival fotózkodik - ez most USA-ban is kiverte a biztosítékot.

Forrás: Internet

Itt további képek láthatók a gyilkosról és kiválóak a kommentek is.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr957662136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása