Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A tűzforró autóban hagyott kutya majdnem elpusztult

2015. július 22. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Egy csomó idióta amikor magával viszi autózni a kutyáját, kiszállás után bent hagyja az autóban, amíg ő intézi a dolgokat. Jobb esetben lehúzza résnyire az ablakot - de annak már nem néz utána, vagy nem gondol bele, hogy ez semmit nem számít. A tűző napon álló autóban rövid idő alatt 50-60 fok is lehet. Ilyen melegben pedig meghalnak a kutyák, emberek, szinte az összes élőlény.

Majdnem így járt ez a szerencsétlen állat is Szombathelyen. A szenvedése közben sírdogált, amit meghallott egy járókelő és elkezdte keresni a hang forrását, majd rátalált a kutyusra. Ő már addigra borzalmas állapotban volt, ahogy látszik is cikkben található videón. A megtaláló "segítséget kért a közelben állóktól, akik hívták a rendőröket és az állatmentőket, és amíg ők kiértek, az autó ablakát lejjebb rángatták, így ki tudták nyitni az ajtót."

Hallottam már olyanról, amikor ilyen esetben az ablakot is betörik, hiszen egy élet jóval többet ér, mint egy ablak, akkor is ha az akár egy Merci ablaka. "A nagyon rossz állapotban lévő, hányó és remegő kutya nem tudott lábra állni sem, amíg a segítség megérkezett, vizet locsoltak rá és próbálták hűteni az állatot. Az állatmentők az állatkórházba szállították, egyelőre nem tudni, hogy a felelőtlen gazda okozta kínzást túl fogja-e élni a kutya." "A Rendőrség állatkínzás bűncselekményének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a tulajdonos ellen."

Ha forró autóban magára hagyott gyereket vagy állatot látunk, hívjuk a 112-es segélyhívót!

kutyus_melegben.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr467645334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása