Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Csak úgy arrébb dobta az autót

2015. július 20. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

A jelenet a dániai Karrebaeksminde nevű városban játszódott le. Igen az elefántok Dániában voltak. Mi a francnak kell elefánt Dániába? Milyen barom az ember, hogy mindenhova elviszi az összes állatot, magasról tojva arra, hogy nekik ez jó-e vagy nem!

Az egyik vándorcirkuszból kihajtották őket a tengerhez fürdeni, és amikor terelték vissza a 3 monstrumot, egy idióta és agresszív gondozó odacsapott az egyiküknek. Az meg felháborodott ezen és elkezdte kergetni az embert, aki elbújt egy autó mögé. Erre a dühös bika csak úgy lazán arrébb dobta a kocsit, utána meg kicsit megnyomorgatva arrébb tolta. Mindezt olyan könnyedén és annyira félelmetesen egyszerűen, hogy elmondhatatlan. Az autó egyébként 1150 kilós - ennyit mozgatott meg mindössze egy fejmozdulattal.

Minek játszunk a természettel? Hogy hihetjük, hogy uraljuk a természetet, amikor ennyire kis csótányok vagyunk mondjuk egy elefánthoz képest? Persze tudom én, hogy a fegyver nálunk van, és az elefántot is majd jól összeverik a vasrudakkal és az elektromos sokkolóval. De lássuk be, senkik vagyunk.

Meg egyébként azzal is teljesen idióták, hogy pl. babakocsival ott állunk az elefánttól fél méterre és nem vagyunk körültekintőbbek.

skoda.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr757641454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása