Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kutyabőr gyár

2015. június 28. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

"Talán ez a legszörnyűbb videó, amit valaha láttál. De ez a valóság" - így kezdődik a film, ami arról szól, hogy a kutyabőr gyárakban mi történik. Hogy ölik meg a kutyákat, akiknek a bőréből az a sok használati tárgy készül, amit megveszünk az üzletekben. Ne legyenek illúzióink egy ember husánggal üti agyon őket egymás után - nem tudják mi történik, belökik őket egy szobába, ott pedig lecsap a halál - van akit csak negyedik ütésre sikerül megölni...

"Tiszta bőr" - mondja a sok hülye. Tiszta bőrből van, amit vesznek, és ennek örülnek. Akkor nézzék meg ezt a videót, és ha még ezután is bőr hátizsák, bőr nadrág vagy bőr dzseki kell nekik, akkor lelkük rajta. De ha legalább egy kicsit is elgondolkodnak azon, hogy mekkora rohadék az ember, akkor már nem teljesen felesleges ezeknek a kutyáknak a halála. Aki valaha is viselt már magán bőrt vagy szőrmét, annak kötelessége megnézni a filmet, ennyivel tartozik az állatoknak.

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ennyire rohadékok vagyunk velük.

 És hogy kapcsolódjak a kutyahús fesztiválos poszthoz - ott is ugyanígy ölik meg a kutyákat sütés előtt.

kutyabor.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr367566744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása