Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Elszabadul állatkerti állatok

2015. június 18. - Go Vegan

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

A grúziai földrengés egyik következménye az volt, hogy az állatkertből kiszabadultak az állatok és teljesen természetes módon el kezdtek táplálék után kutatni. A víziló eszegette a növényeket az utcán, de a farkasok és medvék elkezdtek vadászni, sőt az összes többi ragadozó is. A legújabb hír szerint az egyik oroszlán már meg is ölt egy embert. Éhes volt a szerencsétlen. Lelőtték, ahogy a farkasokat és a medvéket is lelőtték.

Ebből is látszik, hogy mekkora nagy baromság az állatkertek létrehozása és fenntartása. Teljesen irreális, hogy például egy oroszlán van Grúziában, vagy egy elefánt Budapesten. Minek? A legönzőbb dolgok egyike az állatkert, az ember véletlenszerűen kiválasztott állatokat tart életük végéig rabságban, azért hogy őt szórakoztassák. Azzal hogy be vannak zárva egy rettenetesen szűk helyre, ahol természetellenes körülmények között tengetik az életüket. Mi emberek pedig nézzük őket. Szinte semmit nem lehet megfigyelni az életmódjukból, hiszen a természetestől teljesen eltérő körülmények között kell élniük.

Rohadtság az egész, és amikor ilyesmi történik, hogy elszabadulnak, akkor agyonlőjük őket minél hamarabb. Mert akkor már nem kellenek, mert semennyire nem akarunk velük foglalkozni, semennyire nem érdekel minket, hogy nekik jó legyen, hogy ne kelljen az életükkel fizetni azért, mert mi akkora seggfejek voltunk, hogy ott tartottuk őket, ahol ők semennyire nem akartak, és nem is élvezik. Bezzeg a sok nyomorult vadász a városon belül gyilkolhatta le az egzotikus állatokat - állítom még a pingvineket is lepuffantották, mert nem úgy tűnik, de mégiscsak veszélyesek az emberre.

Elszabadultak, hát ki kell őket végezni, hiszen nem úgy viselkednek, ahogy mi elvárjuk tőlük, sőt előírtuk nekik. Úgy próbálnak viselkedni, ahogy természetes, de ezt az EMBER nem tolerálja.

És ezek a gyönyörű, ártatlan állatok a mi idiótaságunk miatt lelövöldözve fekszenek a sárban:

feher_halott.jpg

Fotó: Stringer / Reuters

halottak.jpg

Fotó: Vano Shlamov / AFP

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr767552942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása