Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Delfineket mészárolnak a sarkvidéki jegesmedvék

2015. június 12. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

"Felfordult a világ a sarkvidéken, norvég kutatók olyat láttak, amilyet még soha: jegesmedvék delfineket faltak fel. A tudósok a globális felmelegedéssel magyarázzák a megdöbbentő jelenséget." Igen erről is mi tehetünk. Szétverjük a környezetünket, tönkretesszük a Földet, a szerencsétlen állatok meg alkalmazkodnak ahhoz, amit kapnak.A jegesmedvék így.

2014-ben dokumentáltak először ilyet, hogy egy jegesmedve delfint eszik - teljesen új fejlemény, aminek tanúi lehetünk. "A jegesmedvék alapvetően fókákkal táplálkoznak, de a globális felmelegedés lehetővé teszi új fajok számára is, hogy egyre északabbra jussanak." És a medvék kihasználják az új lehetőségeket, mint látható - az evolúció ilye gyorsan reagál a változásokra. A medvék egyáltalán nem hülyék, meglepetésként érte a tudósokat, hogy jóval előrelátóbbak, mint egy csomó ember, hiszen "a jegesmedvék a levadászott delfinek egy részét hóval takarták be, hogy így rejtsék el abban a reményben, hogy később megehetik."

jegesmedve_1.jpg

jegesmedve2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr357538150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.09. 19:59:16

Na ők húsevők, mi nem.
süti beállítások módosítása