Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Fejátültetésre készül egy kínai tudóscsoport

2015. június 10. - Go Vegan

 A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Milyen baromság már ez! Mennyire abszurd már az egész, hogy valaki fejét más testére akarják áttenni. Mert az ember mindenáron élni akar, mert nem tudjuk elfogadni, hogy van az a pillanat, amikor vége van az egésznek.

Ha lebénul valaki, de az agya működik, akkor vesz magának egy testet, hogy arra tegyék át a fejét! Elképesztő. Aztán egy idő után majd lesznek divatos testformák és méretek és az egészséges milliárdosok is vesznek majd maguknak új testet. Erre a célra fognak nőket és férfiakat tenyészteni, akik addig élnek majd, amíg nem tetszik meg valakinek a testük. És persze lesznek gyerektestek is, hátha valakinek az utóda szenved balesetet. Ezeknek a tenyésztett embereknek még személyazonosságuk se lesz, mert felesleges, sőt születésükkor kiműtik a szemüket, megsüketítik őket, meg némák lesznek, hiszen a fejükre nincs szükség, és sokkal jobb, ha nem érzékelnek semmit, csak a megrendeléseknek megfelelően a testükön dolgoznak egész nap.

Na de amíg idáig eljutunk, addig a kísérletezés során rengeteg állatot gyilkolnak le. Rengeteg állat lesz az áldozata a tudomány fejlődésének. A legdurvább ebben az, hogy nem önként ajánlják fel az életüket, hanem mi vesszük el erőszakkal.

 "Eddig már több mint ezer hasonló műtétet végeztek egereken, de a Harbin Orvosi Egyetemen most egy makákóval csinálnák meg ugyanezt." Most eggyel, aztán utána ugyanúgy több ezerrel...

És tényleg rohadékok: "A kísérleti egerek közül sokan mozogni is tudtak, illetve a szemüket is kinyitották néhány órával azután, hogy megkapták az új fejüket. Sajnos ezután már nem tudtak életben maradni külső segítség nélkül."

A szerencsés majom pontosan így fog kinézni:

makako.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr887530530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.07.30. 18:30:14

Magyarul az ember már nem csak állatokat akar kínozni,hanem embereket is. Avval sem vagyok kibékülve,hogy állatokat bántalmazunk,de hogy még a saját fajunkat is ilyen szinten bántani akarjuk,az már mindennek a teteje.
süti beállítások módosítása