Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Örömhír a cirkuszokkal kapcsolatban

2015. június 09. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Hollandia szeptember 15-től betiltotta a vadállatok cirkuszi szerepeltetését! Ahogy Nagy-Britannia is december 1-től. Taps és taps és taps.

Egyébként több európai ország hozott hasonló törvényt az utóbbi években: Belgium, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szlovénia, Ciprus, Ausztria és Finnország is.

Felvilágosult országok és nemzetek. Rájöttek, hogy mennyire értelmetlen az állatok kínzása és produkáltatása csupán azért, hogy az ember szórakozhasson. Ne használjunk más élőlényeket arra, hogy minket szórakoztassanak - pontosabban olyanokat ne, akik ezt nem önként teszik. Mert nem hiszem, hogy az elefánt boldogan ácsorog egy labdán, vagy a medvék örömmel bokszolnak, mert boldoggá teszi őket az a tudat, hogy az ember szórakoztathatják.

Hát rohadtul nem ez a helyzet, ha valaki esetleg nem tudná, vagy kételkedne benne. A cirkuszban nézzünk légtornászokat, akik önként vállalják a kockázatot, ne szerencsétlen agyongyötört és megfélemlített állatokat. Ne legyünk ekkora idióták, hogy támogatjuk ezt!

Korábbi posztok a témában:

Cirkusz, ahogy még nem láttad - videó a cirkuszokról (magyar felirattal)

Bébi elefánt idomítás

Show must go on

Rettegő majommal

 Abszurd jelenet

bebi_elefant.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr137524684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása