Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Mert megérdemled!

2015. június 07. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Kínában helyi lakosok elkaptak egy rohadékot, aki a környék kutyáit ellopta az udvarokból, házakból és ahonnan tudta, majd eladta egy étteremnek. Feltartóztatták az autóját és saját maguk módján szolgáltattak igazságot, amíg a rendőrök ki nem érkeztek. Még életben maradt a seggfej, de egy hajszálon múlt, ahogy a cikk is írja.

Két kutya a hátsó ablakhoz volt felakasztva, mert már nem fértek el a kisbuszban, ami tele volt elfogott kutyákkal, köztük sok házi kedvenccel (ezt onnan lehet tudni, hogy rajtuk volt még a nyakörvük is). Sokukat egy ketrecbe zárva tartotta, néhányukat csak bedobott a hátsó részbe.

Rohadna meg mindegyik, aki ilyennel foglalkozik! Másrészt pedig rengetegen vagyunk, túl sokan! Annyira sokan, hogy mindent meg kell zabálnia az embernek, hogy fenn maradhasson ez a "csodálatos" faj.

Egy korábbi poszt ugyanebben a témában, amin egy kutyavágóhídon készült videó látható.

www-saynotodogmeat-net-607-1.jpg

www-saynotodogmeat-net-624.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr87523874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása