Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A Föld zászlaja

2015. május 31. - Go Vegan

A teljes cikk a linkre kattintva érhető el.

"A svéd Oskar Pernefeldt, saját zászlót tervezett a Földnek. A célja az, hogy a világ körül és azon kívül is egységes megjelenést kaphasson a bolygónk."

"A kék zászló közepén található fehér virág hét körből áll össze, amik összekapcsolódnak. Pernefeldt azért választotta a virágot, mert az szimbolizálja az életet a Földön, a hét összekacsolódó karika pedig arra utal, hogy a bolygónkon minden összefügg mindennel. A kék háttér a vízre és az óceánokra utal, amik a Föld nagyobb részét borítják, és az élet bölcsői voltak annak idején."

Nagyon jó ötlet szerintem, és mindenképpen jópofa. De a legjobb poénnak ezt a mondatot tartom: "Pernefeldt a zászlót nem csak az Űrben tudja elképzelni, hanem minden olyan helyen, ahol a Föld bolygót kell képviselni."

Milyen szituáció ez? Amikor más bolygókon élőkhöz megyünk tárgyalni? Amikor a földönkívüliek érkezésekor felvonulunk? Az egyik lenti kép egyébként rávilágít az egyik felhasználási módra, de nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mekkora a realitása annak, hogy a rengeteg pénzt az űrhajózásba és felfedezésbe toló ország nem a saját zászlaját tűzi ki az új bolygón, hanem nagyvonalúan a Földét. fold_szaszlaja_1.png

felfedezeskor.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr297507064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása