Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Gyilkosok

2015. május 09. - Go Vegan

Értetlenül állok ezek előtt az értelmetlen gyilkolások előtt. Mennyire értelmetlen az egész!

Ha az ember egy alap szintnél értelmesebb, már látja, hogy ez valójában teljesen felesleges és a többi élőlénnyel szemben a legmagasabb szintű tiszteletlenség, ami megengedhetetlen lenne. Persze tudom, hogy a kisfarkú pasik mindent elkövetnek, hogy férfiasabbnak lássák őket, de éppen ezáltal tudja meg róluk mindenki, hogy alkalmatlanok egy jó szexre, nem tudnak boldoggá tenni egy nőt vagy/és valami komoly önértékelési problémájuk van. De valamelyik mindenképpen, hiszen egyébként nem vadásznának. És akkor még ott vannak a nők, akik vadásznak, és gyilkolják az állatokat - az ő életük és a teljesen elbaszott élet fogalom közé egyenlőségjelet lehetne tenni. De ha már így alakult, akkor hagyják itt a világot, tűnjenek el a képből, ne mindenféle módon próbálják a saját alkalmatlanságukat, bénaságukat kompenzálni. Vadászok mi? Szerencsétlen lúzerek, akiknek szar az életük (és még pénzük is van).

És teljesen mindegy miért teszik, de rohadék mindenki, aki állatokat gyilkol. Félelmetes az, hogy ezt meg lehet tenni, még félelmetesebb, hogy emberek ezért vagyonokat fizetnek ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr687444704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása