Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kabalaállatok

2015. március 10. - Go Vegan

Nincs semmi gondom a kabalaállatokkal, kell az önazonosuláshoz, kell valami törzsi jelkép, amit a rajongók, szurkolók követni tudnak. Ez amolyan ősemberes dolog, még onnan jön velünk, ahogy egy-egy focicsapat színét körüllengő fanatikusan imádat is. De hogy elő kabalaállatokat tartsanak és használjanak pl focimeccseken, az rohadt nagy bunkóság.

Miért gondolják azt Kölnben (igen, Németország), hogy attól, ha a kecske ott van a stadionban, akkor győzni fog a csapat? Milyen középkori baromság ez?  Azért lesz sikeres a csapat, mert ott áll a kecske 90 perceken át a hangzavarban?

És akkor jön valami idióta (Anthony Ujah, Nigéria), aki odarohan hozzá és a szarvainál fogva elkezdi emelgetni meg rángatni a gólja után?

Nagyon remélem, hogy semmi perverz gondolata nem volt a szarv fogással és a maga felé húzással a baromnak nagy örömében, mert az még durvább lenne, ha a színfalak mögött szerencsétlen kabala kecskének még más feladatai is lennének...

Forrás: http://sportgeza.hu/futball/2015/03/09/kabala_kecske_ujah_koln/

kolni_kecske.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr497256149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.08. 14:17:56

De miért? Mert gólt rúgott a hülye idióta és akkor egy nála gyengébb állatnak bűnhődnie kell??? Idióta.
süti beállítások módosítása