Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Pandák

2015. március 05. - Go Vegan

A cikk ide kattintva érhető el.

Nőtt a vadon élő pandák száma, adta hírül a világsajtó, aki még pozitívabb akart lenni, még hozzátette, hogy ez a növekedés 17%-os volt.

A statisztika szépsége, hogy a durva arányú növekedés mögött a konkrét szám sajnos mindössze 268 darab. Összesen tehát 1864 darab panda él vadon. A szám kicsi és valóban kétségbeejtő. Hiába a WWF címerállata, hiába nagyon cuki állat (holnap egyébként pont erről fogok írni, hogy mitől cuki egy állat), attól még szép lassan eltűnik a Földről. Mert akár soknak tűnhet a szám, de egy komolyabb természeti vagy emberi hatás következtében bármi drasztikus történhet, és ahhoz képest semennyi. Pláne hogy nagyjából egy helyen élnek.

Drukkoljunk nekik! De ugyanúgy drukkoljunk a többi hasonló sorsú állatnak is! És lelkiismeret furdalásunk is lehet nyugodtan.

panda.jpg

Forrás: http://index.hu/tudomany

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr707242461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása