Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Orvosi kísérletek

2015. március 04. - Go Vegan

A cikk ide kattintva érhető el.

Olvastam egy cikket arról, hogy orvosilag/technológiailag lehetőség van arra, hogy egy lebénult, megsérült testet levágjanak az emberről és az ép fejhez egy másik, jó állapotú testet építsenek. Ez fejátültetés vagy inkább testátültetés? Megközelítés kérdése.

Egyből beugrott, hogy valószínűleg ezt a bejelentést is rengeteg kísérlet előzte meg, ahol állatok ezrei szenvedtek, mert az ember a fejeket és a testeket össze-vissza akarja cserélgetni, mert annyira korlátoltan gondolkodunk, hogy nem akarjuk felfogni, hogy ha itt a halál ideje, akkor itt van. Minek erőltetjük ezt az "örökké élni akarunk" dolgot?

De visszatérve az állatkísérletekhez, meg is találtam az ide vonatkozó részt: "A fejátültetés ötlete ugyanakkor nem új keletű. 1970-ben, egy Robert White nevű tudós által vezetett csoport a clevelandi Case Western Reserve Egyetemen megpróbálta egy majom fejét egy másik majom fejére átültetni. A gerincvelő egyesítése ugyan nem sikerült, így a majom nem volt képes mozogni, de sikerült mesterséges módon lélegeztetni. A majom kilenc napig életben is maradt, végül azonban az immunrendszer kilökte a fejet, miután nem volt képes sajátjának érzékelni. Azóta már több fej-transzplantációt is végrehajtottak, és a műtéti eljárások is sokat fejlődtek."

Rohadékok, egy ilyen idiótaság miatt szenvedett a majom 9 napon át. Úgy, hogy a tudatánál volt, és sajnálják ugyan, de mozogni nem tudott. Milyen pánikban lehetett szerencsétlen, ezek meg ott nyüzsögtek körülötte, ünnepelték a sikert...

fejatultetes.jpg

Forrás: http://vigyazo.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr607239385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása