Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Milliárdos kutyák

2015. március 01. - Go Vegan

Van egy Instagram oldal, ahol milliárdosok idióta gyerekei mutatják meg azt, hogy nekik mennyire nem jelent semmit a pénz, hogy mennyire nem tudják megbecsülni azt, hogy a családjuknak rengeteg pénze van, és megtudhatjuk azt is, hogy mennyi baromságra tud elkölteni milliárdokat egy gimnazista gyerek.

Persze ilyenkor előjön a szülő felelőssége, aki képes több száz millióért autót venni a tizenéves gyerekének.

Ennek a mintájára létrehozták azt az oldalt, ahol megnézhetjük, hogy ezeknek az idiótáknak a kutyái hogy élnek. Tudom, hogy a pénzben fekvő kutyáknak semmi bajuk nem lesz, vagy azoknak, akik az 50 millió forintos pezsgő mellett ücsörögnek, de azért több esetben felmerül az állatkínzás gyanúja.

Döntse el ki-ki saját maga ide kattintva. És továbbgondolva, nagyon remélem, hogy ezek az állatkák sem egy menhelyen végzik majd, mert a gazdi ugyanúgy lecseréli őket pár év múlva, mint ahogy a kocsiját szokta, amikor megunja.

richdogs.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr757231203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása