Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Libamáj

2015. február 20. - Go Vegan

Az egyik legnagyobb szemétség. Szerencsétlen libáknak újra és újra rengeteg kaját tolnak le a torkán - ráadásul szó szerint.

Minden percüket felpüffedt gyomorral töltik, mindig a rosszullét és a hányinger környékezi őket. Mi is tudjuk milyen érzés ez, mindenkivel előfordult már, de maximum másnap nem eszünk annyit vagy beveszünk valamit, ami könnyít ezen a telítettségen. Nekik nincs erre esélyük, hiszen jön az ember és megtömi őket újra és újra, hogy a májuk egészségtelenül nagy legyen és jó áron el lehessen adni. Nem elég, hogy borzalmas körülmények között tartják őket kis ketrecekben, még ennek a brutális állatkínzásnak is az áldozatai egész életükben. Koszban, mocsokban állandó rosszullétben.

A legdurvább az, hogy nálunk ez hagyomány sőt nemzeti büszkeségünk a libamáj, és mindenféle nemzetközi szervezethez járkálunk, hogy nekünk erre való tekintettel engedélyezzék az állatkínzást. Mennyire gáz ez is, önként jelentkezünk be a rohadék szerepre.

Jó étvágyat a libamájhoz!

libatomes.jpg

libatomes2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr147191527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása