Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

KFC ebéd előtti videó

2015. február 11. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

Ilyen az életük azoknak a szerencsétlen sorsú tyúkoknak, akiket a KFC-ben zabál meg az ember (bár akármelyik másik húsgyártó cég is lehetne, de itt a leghangsúlyosabb a csirkehús).

Rögtön születésüktől fogva tortúrákon kell átesniük, leégetik a csőrüket, tömegben tartják és hormonokkal tömik őket, hogy gyorsan nőjenek. A gyors gyarapodás miatt a lábuk nem bírja el őket, sokan nem tudnak normálisan mozogni sem. Aztán eljön a legyilkolás napja, ládákba dobják őket, hogy elszállítsák a vágóhídra. A bepakolás különösen durva része a videónak - 4:48-tól látható, ahogy a seggfejek dobálják be az állatokat a szállító ládáikba. Törnek a lábak, szárnyak, de őket nem érdekli. Hiszen úgyis levágják őket. Aztán kampóra akasztva fejjel lefele lógva ez valóban megtörténik.

Az egész videóban és minden állat tömeges, gyári szintű tartásában az a legfélelmetesebb nekem, hogy egy másik élőlény iránti minimális tisztelet sincs meg benne. Őket zabáljuk meg, azért tudjuk élni az életünket, és megvalósítani az elképzeléseinket a vágyainkat, mert őket megesszük. Minimum, hogy legalább becsüljük meg őket ezért, ne ne egy olyan tárgyként kezeljük ezeket az állatokat, ami a mienk és amivel azt teszünk, amit akarunk. Bár sajnos ez így is van.

Mekkora intelligencia kell, hogy valaki érezze az összefüggést, emberek?

pakolas.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr367157787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása