Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A biztos halálból

2015. február 09. - Go Vegan

Mekkora rohadék az, aki ilyen pici kutyusokat, de általában bármilyen állatot kivisz a pusztába és magára hagy! Mert tovább már nincs rájuk szüksége, mert ő úgy dönt, hogy kényelmesebb lesz az élete, ha ezeket az állatokat a sorsukra hagyja, így öli meg őket.

Az ilyen szemétláda még ahhoz is gyáva, hogy ha már úgy dönt, hogy neki nincs szüksége az állatkákra, akkor ő maga saját kezűleg intézze el a dolgot (akármennyire durván is hangzik), hanem megnyugtatja a lelkiismeretét azzal, hogy azt gondolja, majd biztos megtalálja őket valaki. Az igazság az, hogy rengeteg esetben, sőt szinte soha nem találja meg őket senki, és ezek a kutyák, macskák hosszú szenvedés után mind meghalnak. Vagy megfagynak, vagy szomjan halnak, vagy éhen halnak vagy széttépi őket egy nagyobb ragadozó. A rohadékok még ennek is kiteszik őket, hagyják hogy szenvedjenek a döntéseik miatt. Mert jó, nem kell 11 kutya egy házhoz, de akkor ivartalanítsa az anya kutyát, és soha többet nem lesz gondja a nem kívánt szaporulattal. Ja hogy az pénzbe kerül, örüljön az a büdös dög, hogy egyáltalán enni kap. Valami szart abból is.

Ebben az esetben a képen látható 11 kutyust megtalálták a pusztába kidobva, a hóba lerakva. Úgy minden nélkül - mennyi idő kellett volna, hogy kihűljenek... Az időben érkező megtalálók magukhoz vették, ellátták őket, majd gazdi keresés közben újabb szerencsés fordulat következett be, felkarolta a kutyusokat a Mentőöv Alapítvány, náluk fognak élni gazdisodásig.

Ennek a történetnek boldog vége lett, de ez a nagyon kis százalék. Rengeteg kínok között meghalt kidobott állatra jut pár megmentett. Az alapítványnak, a több mint 6000 fb megosztónak és legfőképpen a megmentőknek minden tiszteletem.

11_kutyus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr747154865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása