Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ajkai gyepmesteri telep - horror

2015. február 03. - Go Vegan

A cikk ide kattintva érhető el.

Tavaly októberben kezdődött meg állatkínzás vétsége miatt a tárgyalása annak a rohadéknak, aki felelős volt azért, hogy az ajkai kóbor vagy kidobott kutyák normális körülmények között élhessék az életüket azután, hogy a korábban gazdájuknak nevezett szemétládák megszabadultak tőlük.

Tényleg borzalmas, amit szegény elhagyott állatoknak át kell élniük egy telepen, de akkor sem az a megoldás, hogy éhen- vagy szomjan halnak, mert valaki semennyire nem törődik velük, amikor ezért fizetést kap. Tök mindegy mennyit, ha kevés, ne vállalja el. Ha meg elvállalja a feladatot, akkor teljesítse a kötelességét. Ez egy lelketlen rohadék, aki semmit nem érez azzal kapcsolatban, hogy ezek a kiszolgáltatott élőlények tőle függnek, az ő hozzáállásán múlik az életük. Eleve lelkileg sérültek, mert kidobták őket, de itt még a napi betevőért is a patkányokkal kellett harcolniuk, a saját szarjukban kellett állniuk napközben és a véletlenen múlt, hogy tudnak-e inni vagy nem.

Ebbe a hozzáállásba bele is pusztultak. Nem kaptak megfelelő ételt (konkrétan moslékot adott a kutyáknak), elegendő vizet (ha egyáltalán kaptak), nem takarította a kenneljüket. Akik életben maradtak, ők is szörnyű állapotban kerültek az állatvédőkhöz, közülük két német juhász kutya nem sokkal később meg is halt.

Persze ott van még a jegyzős és az állatorvos felelőssége is, hiszen valószínűleg tudtak minderről. Remélem meglesz neki/nekik a letöltendő börtön, és legalább már mindenki tudja róla/róluk, hogy mekkora seggfejek. A cikk kommentjeiből kiderül a rohadék gyepmester neve is, ha valóban helyes az infó.

ajkai1.JPG

ajkai2.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr357136261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uf 2015.02.04. 00:52:24

Ebből szerintem nem lesz semmi. Teljesen félrement a dolog. A gyepmester a munkáját végezte (mondjuk azt elég szarul), ezért nem lehet állatkínzás. Maximum hanyag munkavégzés, és ezért nem fog letöltendőt kapni. Lesz egy ejnye-bejnye, vagy elcseszi az ítéletet megint a bíróság.

Egyes kommentelők meg az állatorvos felelősségét vetik fel, pedig az állatorvosnak nem kutya etetése és a kenel takarítása a dolga és a telepet sem számolhatja fel. Az állatorvos értesítheti az önkormányzatot aki a tulajdonos is, aminek semmi értelme. Majd elveszi magától a kutyát és visszarakja ugyanarra a telepre. Ez csak akta tologatás.

Minden ilyen esetben elsőként a tulajdonos felelőssége merülne fel. Az önkormányzat előadja a szabályozó szerepét, miközben az egész helyzetet ő okozta. Itt most az önkormányzat az ebek tulajdonosa és a telepet is az önkormányzat működteti. Ha valaki itt dolgozik, az azt vállalja, hogy a *munkaidejében* ellátja az állatokat. Nem kényszerítheti senki a munkavállalóját, hogy a szabadsága alatt ellássa az állatokat. Oldja meg a tulajdonos, mert ez az ő felelőssége (az ebek ellátása). Vagy vegyen fel több embert, vagy altassa el az állatokat. Minden a kezében volt az önkormányzatnak a megoldáshoz, erre lakossági bejelentések meg mittudom én mi kellett.

Innen szedtem az infókat, remélem ugyanaz a történet.
www.facebook.com/media/set/?set=a.542577382421477.126105.129785587033994&type=1

Go Vegan 2015.02.05. 10:45:43

@Uf:
Lehet, hogy nem lesz, mert mindenki tolja át a másikra a felelősséget.
Abban bízhatunk, hogy talán legközelebb jobban figyelnek és nem volt felesleges a kutyák halála, mert a hivatalos szervek is vigyáznak rá, hogy ne legyen ilyen többet.

Viszont nem nagyon érdekel, hogy jogilag ki a felelős, mert az tény, hogy ez a nő, aki a gyepmester volt egy rohadék. És amit művelt azért büntetés jár. Ha a börtönt meg is ússza, ezután mindenki jogosan megvetheti, a legrosszabb húst adják neki a boltban, vagy nem kap időpontot sehova, mindenhol elrontják a napját a jogos beszólásokkal, a munkahelyén megvetik, néha betörik az ablakát, vagy kiszúrják a gumiját. Az ismerősei és barátai is megtudták, hogy milyen lelketlen seggfej, ez alapján tartják vele a kapcsolatot.
süti beállítások módosítása