Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Tigriskínzás

2015. január 25. - Go Vegan

Egy mai cikk - újabb lehangoló pillanatkép az emberiségről:

"Bár a 20. század végére az európai és észak-amerikai állatkertek egyre humánusabb kifutókat terveznek a nagymacskáknak is, a kínai Harbinban még mindig nyomorúságos körülmények között tartják a szibériai tigriseket. Nagymacskák tucatjait zsúfolják a látványra döbbenetesen kis kifúróra. A csíkoshátúak egyetlen szórakozása, hogy néha megkergethetnek egy-egy tyúkot."

Brutál az egész, rohadt nagy szemétség. Eleve az állatkertek üzemeltetése is értelmetlen. Ezek a (több száz kilós) tigrisek pedig azért élnek ilyen tömegben ilyen kis helyen, hogy az idióta látogatók ne mondhassák, hogy a belépőjükért nem láttak tigrist. Hát itt látnak. Sőt a napi programban olyan még ennél is nagyobb állatkínzás is van, hogy etetés címszóval élő állatokat dobnak be a kifutójukba, és azt levadásszák, mint a második képen is látható. És mielőtt valaki arra gondolna, hogy legalább edzésben tartják őket, ezért kell a tyúk üldözés, csak azt tudom írni, hogy nem kell edzésben tartani őket, mert olyan rohadékok vagyunk, hogy úgysem kerülnek vissza a természetben, ahol vadászniuk kellene, mind itt fog meghalni a ketrecében.

Mennyire frusztráló lehet nekik ez az életkörülmény! Mennyire stresszes lehet nekik, hogy belekényszerítjük őket ebbe, mert aki ismeri a macskákat, tudja, hogy mennyire fontos nekik a territórium, a saját élettér - ráadásul egy tigris napi 35-40 kilométert is megtesz, amíg körbejelöli a területének határait. Itt meg ennyi hely jut nekik.

Erre is képes a pénzért az ember. Szégyen!

Forrás és eredeti cikk: http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/01/24/tigristomegnyomor_harbinban/

Fotók: Upi Photo / Eyevine

tigris_tomeg.jpg

tigris_vadaszat.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr337106795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása