Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Bunda miatt

2015. január 20. - Go Vegan

Amikor a sok idióta büszkén masírozik a bundájában és elképesztően menőnek érzi magát ettől, hogy a sok csóróval ellentétben, neki van bundára pénze, akkor eszébe kellene, hogy jusson például ez a kép is.

Ilyen körülmények között élnek a szerencsétlen ezüstrókák (és az összes többi állatka is, akiket a szőrméjük miatt tartanak). Rácson állva (amihez télen odafagy a lábuk, vagy evés közben a nyelvük), egész életükben egyensúlyozva, soha nem tudnak kiegyenesedni sem, sőt egy normálisat mozogni sem. Ráadásul direkt mindenféle fűtés és védelem nélkül tartják őket, hogy sűrűbb legyen a bundájuk - már annak, aki nem fagy meg.

Aztán amikor elérték a "vágósúlyt" husángokkal agyonverik őket, vagy a lábuknál fogva a földhöz csapkodják a fejüket, hogy ne sérüljön a prém. Vagy rájuk lépnek, úgy törik össze a nyakukat vagy a fejüket.

Ér ennyit egy rohadt bunda? Ér ennyit az érzés, amikor viselik? És ha a válasz a kérdésekre igen, akkor tudhatjuk, hogy egy lelketlen se..fejjel van dolgunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr797090877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uf 2015.01.20. 14:13:32

Ez biztosan egy ezüstróka? Én sötétebbeket láttam képen.

Milyen alakja van ennek a ketrecnek? Mármint áll valamin az állat, de a kamerához közelebb mintha magasabb/mélyebb lenne. Nagyon furcsa.

Go Vegan 2015.01.22. 21:20:14

Uf:
Ez biztosan ezüst róka. Rengeteg színárnyalata van, pont annyi, amennyi fajta bunda: www.google.hu/search?q=fox+fur+coat&biw=1525&bih=671&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xVnBVPryJ8f0UuirgfgP&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.9#tbm=isch&q=ez%C3%BCstr%C3%B3ka+bunda&spell=1&imgdii=_

A ketrec pedig pont olyan, hogy a legkisebb helyett foglalja, hogy egymásra tudják őket rakni szállításkor, hogy ne csússzanak el egymáson.
Vagy csak egy régóta használt, teljesen eldeformálódott ketrec van a képen, "ennek a dögnek ez is jó lesz" gondolják a szaporítók, és használják tovább.
Vagy csak ismeretlen okból ilyen. De igazából a lényeg az, hogy sok millió rókának ekkora helyen kell leélnie az életét...
süti beállítások módosítása