Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Bazsi az újra kidobott kutya

2015. január 02. - Go Vegan

A leírtakkal kapcsolatban az első komment az volt, hogy "az ember a leggörényebb élőlény a Földön". A leírtak alapján biztosan, ahogy semennyire nem törődtek a kutyussal, ahogy gondolkoznak róla, ahogy bánnak vele. Az ember tényleg az...

"Íme egy jó példa arra, miért szokása sok állatvédőnek csak lakásba vagy bejárással örökbe adni kutyát: mert a kerti kutya sorsa, hogy ha költöznek, ő mehet a "kukába". Mert a kutya lakásba nem való, nem mehet be, "nem szokná meg". Ha annak idején őt eleve így vitték volna haza, most fel sem merülhetett volna, hogy visszadobják öregen, betegen a gyepire. A lakáskutya családtag, a kerti kutya meg "csak úgy van", mellesleg. Kivételek vannak, de kivételekre alapozva senki ne kérje számon az állatvédőktől, ha ezeket ki akarják védeni."

A Gödöllői Gyepmesteri Telep osztotta meg Bazsi 3 képét, akit két napja (12.29.) vittek vissza hozzájuk. "Évekkel ezelőtt fogadták örökbe, még a régi gyepiről. A család most panelbe költözik, így a kutyától gyorsan elváltak. Szegénykémnek lehet jobb is így, nagyon elhanyagolt állapotban van. A hasán van egy hatalmas daganat vagy ciszta, ezt majd az állatorvos eldönti. A feje tele régi hegekkel, mintha átpréselni próbálta volna magát valahol, ami felsértette. Minimum 8 éves kan kutyus, tacsi méretű keverék. A lelke pedig romokban. Ha nem enne, azt mondanám feladta. Tisztába vagyunk vele, hogy az ilyen kutyusnak kicsi az esélye családba kerülni, de hátha. Jövő héten kiderül műthető-e és hozzuk a friss híreket."

bazsi.jpg

Forrás: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr757032103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása