Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Disznótelep

2014. december 20. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

A disznófarmokon pedig ez a helyzet. Szerintem a legdurvább élete a disznóknak van, az összes haszonállatként tartott szerencsétlen sorsú élőlény közül. Pár napos korukban kiherélik őket (érzéstelenítés nélkül vágják le a heréiket), levágják a farkukat szintén fájdalommentesítés nélkül, hogy nagy korukban ne rágja le egy másik. Persze mindezt füldugóban, mert a fájdalomtól folyamatosan visítanak.

Majd kihúzzák a fogukat, hogy ne sértsék fel egymást. Utána pedig olyan kis ólakban állnak vagy hasalnak egyész életükben, ahol megfordulni sem tudnak. Folyamatosan odaérnek a rácshoz, ezért csupa felfekvés és seb a testük. A kocákat folyamatosan termékenyítik, és azok csak szülnek, szülnek. Olyan kordonban, hogy felállni sem tudnak, csak esznek és szoptatnak - szülőgépek gyakorlatilag. Az ingerszegény környezetben pedig sokan egyszerűen megőrülnek.

Amelyik nem nő megfelelő ütemben azt megölik. A legköltséghatékonyabb módon, a hátsó lábukat összefogva a földhöz csapják a fejüket. Aztán amikor már nem jók a szülésre vagy a kanok elérik a vágó súlyt, beterelik őket egy teherautóba, elviszik a vágóhídra és szörnyű rettegések között egymás előtt levágják mindet.

Ez ugyan a Walmart farmja, de  igazából ez mindegy, mert mindenhol ez a helyzet pontosan az alacsony árak miatt.

disznok.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr556999457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása