Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Borjúfarm

2014. december 19. - Go Vegan

A videó ide kattintva érhető el.

Ez történik a borjakkal, miután megszületnek. A tehenek 9 hónapig vemhesek velük, de pár órával miután megszülik őket a borjakat fogják és elviszik tőlük. Soha többet nem látják egymást. Mert kell a tej nekünk, mert egy másik állat anyatejét isszuk felnőttként is. Egy olyan állatét, amelyik kizárólag növényevő és nálunk sokszor nehezebb, tehát az anyateje ilyen élőlény kicsinyére van "kitalálva". Éppen a borjaknak lenne jó, de mi isszuk meg helyettük teljesen értelmetlenül. Tudom, finom, de ez nem lehet indok erre, ami a tejfarmokon történik.

Mert miután elszakítják őket az anyjuktól, a nőstényeket mindenféle hormonnal és táppal etetik, hogy gyorsabban nőjenek, akkora karámokban, hogy csak állni tudnak benne, nincs mozgási lehetőségük. Amikor pedig nagyok lesznek rendszeresen megtermékenyítik őket, hogy szüljenek és így legyen tejük. Mert nem, a tehénnek nemcsak úgy van teje, hogy folyik belőle, hanem ez ugyanúgy szülés után lesz nekik, mint az embernél. Mert a szoptatós anyáknak is csak akkor van teje, amikor megvan a bébi.

A hímeket pedig vagy levágják pár naposan, vagy szintén tápokkal és hormonokkal tömik, hogy 3-4 hónapos korukra akkorák legyenek, hogy már érdemes legyen levágni őket, minél több húst adhassanak és minél nagyobb legyen a bőrük, amiből táskát, kabátot vagy lakásdekorációt készítenek.

Közben pedig a lelketlen idióták kínozzák őket a tejgyárakban, ahogy a videón látható is. Ha megbetegszenek, gyógyszert sem kapnak, mert drága, ilyenkor agyonverik őket.

Ha már ettél borjú húst, mindenképpen nézd meg, hogy mit kell kiállniuk azért, hogy mi finom puha, omlós húshoz juthassunk.

no_mercy.PNG 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr926996127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása