Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Állatkertek

2014. december 08. - Go Vegan

Az állatkertek a legnagyobb szemétségek! Véletlenszerűen kijelölt állatokat tartunk életük végéig fogságban a természetes élőhelyüktől távol, a természetesen szükséges életterükhöz képest elkeserítően kis helyen. És nekik itt kell élniük, mert mi tigrist, zebrát, cápát vagy jegesmedvét akarunk látni Budapesten. És nekik ehhez alkalmazkodniuk kell, vagy meghalnak, ha nem bírják az előbb említett zebrák a mínusz 15 fokot, vagy a képen látható jegesmedve a plusz negyvenet.

Hogy gondolhatjuk azt, hogy a szórakozásunkért ezt is megtehetjük velük? És őszintén, tényleg olyan szórakoztató látvány egy műanyag vödör mellett a hőségtől szenvedő és ezért napokig mozdulatlan jegesmedve látványa? Vagy elég a pipa, hogy ezt is láttuk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr696964673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása