Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Rettegés

2014. december 03. - Go Vegan

Mennyire kegyetlen ez a helyzet. Beterelik őket egy épületbe, ahol mindent átjár a vér szaga. Látják, ahogy a többiek, akikkel együtt nőttek fel eltűnnek egy ajtó mögött, miközben ütik, rúgják őket. Közben folyamatosan hallják a rémült üvöltéseket, majd a hörgő hangot, ahogy átvágják a többiek torkát. Aztán bekerülnek ők is a terembe, ahol a többiek már fellógatva vonaglanak és a vér ömlik a torkukból. Tudják, hogy ők jönnek.

Csak azért kell ezt végigszenvedniük, mert mi húst akarunk zabálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr276953833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uf 2014.12.03. 15:49:49

"Csak azért kell ezt végigszenvedniük, mert mi húst akarunk zabálni."

De ha nem vágnánk le a disznót, akkor nem is tenyésztenénk, és akkor nem lenne. Senki nem vinne haza háziállatnak egy disznót. Maradna az a néhány vaddisznó az erdőben, aztán annyi. Gyakorlatilag felszámolnád a háziasított változatot.

Go Vegan 2014.12.03. 21:09:27

@Uf: @Uf: Igen, pontosan így lenne.
De mivel ezt a változatot mi teremtettük, nem természetesen kialakult faj, mint pl a vaddisznó, mondhatjuk, hogy gyakorlatilag nincs is rá szükség.
Sajnos szerencsétlenek csak a mi érdekünkben "legyártott" állatok. Azért vannak, mert nekünk így jó. Ha már nem kellenének nekünk, akkor elvadulnának, vagy eltűnnének a Földről.

A másik pedig az, hogy valószínűleg ők is inkább az eltűnést választanák, mint az ilyen körülmények között tartást, majd a vágóhídon átélt borzalmakat. Mert ha maradnak, akkor így élnek ezután is. Miért lenne ez nekik jó?

RékaVegan 2017.05.14. 14:07:17

@Go Vegan: de ma már itt vannak a törpemalacok is. Velük mi van?
süti beállítások módosítása