Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A barmok köztünk élnek

2014. november 05. - Go Vegan

Ide kattintva érhető el a cikk

Ilyen idióták élnek mellettünk, ezek azok, akikkel nap mint nap találkozunk. Az ilyen barmok zabálják meg a legyilkolt állatokat, ilyenek miatt halnak meg.

"A Nagy Lajos Király téren lakó férfi által készített képen néhány kiflivég látható, amikbe valaki tűket szurkált azért, hogy ha a kutyák megeszik, akkor a tűk végzetes sérüléseket okozzanak a nyelőcsövükben, vagy a gyomrukban."

"Azt is elárulta, hogy nem ez volt az első ilyen eset. Legutóbb vasárnap tapasztalta ezt, de két nappal korábban is így próbált valaki végezni az állatokkal. Mint mondta, szerinte azért reggel dobják át a kifliket, mert az illető tudja, a kutyák este kapnak enni, reggelre megéheznek, s biztosan megeszik, amit másnap a kertben találnak."

"Egyébként a környéken nem újdonság, hogy állatokat próbálnak megmérgezni. A közelben található dombnál is mérgezett, gombostűkkel telerakott húsokat dobáltak szét azért, hogy végezzenek az ott sétáló kutyákkal."

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr206865871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása